Haberler
  • Paylaş:

01.12.2022

Teşekkür Notu - Spasî

Teşekkür Notu - Spasî


SPASÎ

Di çavê min ê rastê katarakt hat tesbîtkirin. Bi Serokê Lijneya Rêveberiya Weqfa Îsmaîl Beşîkcî İbrahim Gürbüz re em li bijîşkekî geriyan. Ev lêgerîna me demekê berdewam kir. Di demeke wiha de Dr. Gencettin Önen li Amedê ji bo emeliyatê hemû şert û merc amade kirin lê ji ber ku Amedê dûr bû emeliyat li Stenbolê bihata kirin hêsantir dibû ji bo min. Loma em li Stenbolê li nexweşxane û bijîşkekî geriyan. Bi rêya dostê me Özcan Uğurlu me xwe gihand Dr. Serdar Sürmeli yê li ku Nexweşxaneya Medicanayê kar dike. Dema ku Dr. Serdar Sürmeli çavê min muayene kir wî diyar kir ku di çavê min ê çepê de jî katarakt heye.

24ê Mijdara 2022yan katarakta çavê min ê rastê hat paqijkirin. Piştî ku ev emeliyat bi awayekî serkerftî pêk hat, 26ê Mijdarê katarakta çavê min ê çepê jî hat paqijkirin. Ev emeliyat jî bi awayekî serkeftî bi encam bû.

Ji bo ku ev emeliyat bi awayekî serkeftî pêk anîn ez spasiya Dr. Serdar Sürmeli dikim. Di maweyê van emeliyatan de, di mijara çûnûhatina bo nexweşxaneyê de alîkariya Dr. Özcan Uğurlu gihişte me, ez spasiya wî jî dikim. Spasiya bijîşk û perestarên dikim ku li Nexweşxaneya Medicanayê di beşa çavî de kar dikin. Herwiha ji ber eleqeya wî ya germ spasiya Dr. Gencettin Önen dikim…

Di dema van emeliyatan de; di çûnûhatina nexweşxaneyê de, di dema tedawiyê û kontrolan de  İbrahim Gürbüz gelek alîkariya min kir ku ez nikarim heqê wî bidim. Bi tena sere xwe nikarim van pirsgirêkan çareser bikim.
---

TEŞEKKÜR NOTU

Sağ gözümde  katarakt tespit edildi. İBV Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gürbüz’le Doktor, hastane arayışına başladık. Bu çabamız epey sürdü. Bu esnada Dr. Gencettin Önen, Diyarbakır’da ameliyat için Diyarbakır’da bütün koşulları ayarladı. Ancak Diyarbakır’ın uzaklığı dolayısıyla  ameliyatın İstanbul’da olması rahat olabilirdi. Hastane ve doktor arayışımızı İstanbul’da sürdürdük. Dostumuz Özcan Uğurlu aracılığıyla Medicana Hastanesi’ne Dr. Serdar Sürmeli’ye ulaştık. Dr. Serdar Sürmeli, gözlerimi muayene ederken sol gözümde de katarakt olduğunu söyledi.

24 Kasım 2022’de sağ gözümdeki katarakt alındı. Bu ameliyatın başarılı geçmesinin ardından 26 Kasım’da da sol gözümdeki katarakt alındı. Bu ameliyat da başarılı geçti.

Bu ameliyatları başarı ile gerçekleştiren Dr. Serdar Sürmeli’ye, bizi  Dr. Serdar Sürmeli’ye ulaştıran Dr. Özcan Uğurlu’ya, Medicana Hastanesi’nde  göz Hastalıkları servisinde çalışan doktorlara hemşirelere  teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca Dr. Gencettin Önen’e de sıcak çabalarından dolayı teşekkür …

Bu ameliyatlar sırasında gerek Hastaneye gidiş gelişlerde, gerek hastanedeki kayıtlarda ve tedavi sürecinde,  kontrollerde,  İbrahim Gürbüz’un çok büyük  yardımı oldu. İbrahim’in hakkı ödenemeyecek kadar büyük. Bunlar, tek başıma benim altından kalkabileceğim  sorunlar değil. …

İsmail Beşikci